HUUR INSTRUMENTEN

 

 

 

HUREN VAN EEN INSTRUMENT:

 

Je wilt beginnen met muziekles maar weet nog niet zeker of het wat voor je is?

Of misschien heb je op dit moment even niet de mogelijkheid om een instrument te kopen.

 

Vooral als je lessen gaat nemen is het toch wel belangrijk dat je ook thuis kan oefenen maar de kosten van een instrument kunnen hierin een belemmering zijn.

 

Bij D&D heb je de mogelijkheid om voor maximaal een jaar een instrument te huren.

 

 

 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK ?

 

Je geeft bij ons aan, via de site, door een bezoek aan onze winkel of door even te bellen, dat je geïnteresseerd bent in het huren van een instrument.

We maken daarop een afspraak om langs te komen bij ons in de winkel om de verdere details en het huurcontract door te spreken.

 

Ga je na het bespreken van de details en het contract akkoord, dan teken je een huurcontract en krijg je als je wilt een introductie op je gehuurde instrument, waarbij onder andere het opstellen van je drumstel en/of het stemmen wordt besproken.

 

Je hebt vervolgens een jaar lang de tijd om te bepalen of muziek maken iets voor je is. Als je na een jaar besluit verder te willen met lessen, dan heb je de mogelijkheid om bij ons tegen een korting van 5% en na aftrek van de borg een nieuw of het gehuurde instrument te kopen. 

 

Wil je daar geen gebruik van maken of heb je toch besloten dat muziek maken niets voor je is, dan lever je jouw instrument weer in en ontvang je, op voorwaarde dat het in dezelfde staat verkeert, je borg terug. Dit is te bepalen door D&D.

 

 

WAT ZIJN DE CONTRACTVOORWAARDEN ?

 

Je gaat een contract aan voor minimaal 3 maanden en maximaal een jaar waarbij de huurprijs vooraf maandelijks moet worden voldaan.

Bij de start van het contract betaal je 3 maanden huur als borg en de eerste maand huur.

Na 3 maanden kan je maandelijks opzeggen en je set of instrument weer inleveren.

Bij afloop van het contract of wanneer je jouw instrument tussentijds inlevert ontvang je de betaalde borg weer terug, mits de het in dezelfde staat verkeerd.

Bij schade of ontbreken van onderdelen aan/van het instrument vervalt de borg. 

Slijtage van vellen en snaren vallen onder normaal gebruik en hebben dus geen invloed op de borg.

 

WELKE INSTRUMENTEN KAN IK HUREN?

 

DRUMSTEL:

We hebben verschillende drumstellen in de verhuur en de beschikbaarheid varïeert maar het zal altijd gaan om kwalitatief hoogwaardige sets in een standaard fusion configuratie, hardware, krukje en een standaard cymbal set en lessenaar zijn inbegrepen.

Je kan meteen aan de slag.

 

KAN IK OOK EEN ELEKTRONISCH DRUMSTEL HUREN?

Een elektronische set huren behoort niet tot de mogelijkheden. Huurkoop is wel mogelijk, vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Maak een afspraak in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.

 

GITAAR / BASGITAAR:

We hebben verschillende gitaren, zowel akoestisch als elektrisch in de verhuur en de beschikbaarheid varieert, maar het zal altijd gaan om kwalitatief hoogwaardige gitaren of basgitaren. Voor elektrische gitaren en basgitaren huur je de versterker er apart bij.

 

PIANO:

Elektrische piano's zijn UITSLUITEND op huurkoop of verkoop verkrijgbaar.

 

KEYBOARDS:

We hebben verschillende keyboards in de verhuur en de beschikbaarheid varieert, maar het zal altijd gaan om kwalitatief hoogwaardige keyboards.

 

HARP:

We hebben verschillende harpen in de verhuur en de beschikbaarheid varieert, maar het zal altijd gaan om kwalitatief hoogwaardige harpen.

 

 

WAT KOST HET ?

 

Drumstel: Vanaf € 35,00 per maand

Gitaar / Basgitaar: Vanaf € 30,00 per maand

Versterker voor gitaar / basgitaar € 30,00 per maand

Keyboards: Vanaf € 40,00 per maand

Harp: Vanaf € 30,00 per maand

 

 

GEÏNTERESSEERD ?

 

Neem contact op via info@drumsanddance.nl, 06-43464174 of kom langs in onze winkel aan de Beltrumseweg 9B, 7151ET in Eibergen.

 

 

 

DRUMS & DANCE IS ENDORSED BY:

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

POPSCHOOL D&D

Beltrumseweg 9 B

7151 ET, Eibergen

Nederland

06-43464174

info@drumsanddance.nl

KVK: 70845697

BTW: NL858482174B01

Bank: NL97RABO 0139 1298 71