KOOP INSTRUMENTEN

 

HET KOPEN VAN EEN INSTRUMENT.... is leuk, spannend en soms best moeilijk om de juiste keuze te maken uit zoveel mogelijkheden en modellen.

 

Je wilt beginnen met muziekles, of je bent al een tijdje bij ons op les, en nu is dan eindelijk het moment gekomen, om zo'n mooi, eigen instrument te kopen. Bij Popschool D&D bieden wij jou deze mogelijkheid.

Wanneer je via ons een instrument aanschaft, weet je zeker dat je een goed instrument koopt voor een goede prijs.

 

 

Vind je een instrument helemaal te gek maar is het toch nog net iets te duur voor jou om in één keer te betalen?

Geen probleem. Bij ons kun je op huurkoop basis, dus in termijnen betalen.

Zo kun je toch gelijk beginnen met spelen en betaal je in 12 of 24 termijnen jouw instrument af.

Gemakkelijk en zonder gedoe. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

 

Hieronder vind je enkele instrumenten die je via ons aan kunt schaffen.

Alle instrumenten zijn in diverse kleuren, prijzen en modellen beschikbaar. Helaas kunnen we ze niet allemaal plaatsen.

Staat het instrument van jouw keuze er niet bij, heb je vragen over andere beschikbare kleuren en modellen of heb je speciale wensen, informeer naar de beschikbare mogelijkheden. Samen gaan we dan op zoek naar jouw droominstrument.

 

Voor elektronische drums ga naar: www.elektronischedrumshop.nl

Voor het complete aanbod van harpen, kijk op www.harpwinkel.nl 

 

Voor akoestische drums, keyboards, piano's, gitaren en basgitaren, stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op.

 

Heb je vragen? Stel ze ons gerust.

We nemen graag alle tijd om jou zo goed mogelijk te informeren, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

 

Het instrument kun je bij ons in de winkel kopen, of via het contactformulier onderaan de pagina.

 

 

 

 

DRUMS

De XDrum DD-402 E-Drum-Set is de nieuwe oplossing voor alle instromers en beginners die een compacte en omvangrijk E-Drum-Set zoeken!

Voledige uitrusting - een complete set met alles wat erbij hoort!

Met 4 drum pads, 3 cymbal pads, bassdrum pad, bassdrum- en hihatpedaal, komt deze set in de bekende standaarduitvoering en is hiermee perfect voor de beginnende drummer.

Natuurlijk speelgevoel en bijzondere eigenschappen!

Door het speciale oppervlak van rubber, bieden de pads van de DD-402 een lange levensduur, en vooral een natuurlijk speelgevoel.

Voor zowel beginners als ook professionals - Stick rebound, verschillende speeltechnieken, etc., zijn op deze pads absoluut realistisch.

Om zo dicht mogelijk aan een echte drumset te komen, zijn de crash-bekken nog van een tweede zone voorzien - hierdoor is het mogelijk het crash-bekken te stoppen.

Omvangrijke soundmodule - hier zit voor iedereen iets bij!

De soundmodule - het hart van elk e-drum set. In de module van DD-402 vind je 108 voices (aparte sounds) en 10 reeds ingestelde kits (drumsets).

Uit de 108 verschillende voices kun je kits zo instellen als jij wilt - alles is mogelijk!

Tevens biedt de module 40 patterns die je zelf kunt inspelen, zoals een LED-display, om de instellingen te volgen.

Gelukkige buren door geluidloos oefenen!

Een kleine, maar toch zeer belangrijke eigenschap: de hoofdtelefoon aansluiting!
Bij de DD-402 natuurlijk tevens geïntegreerd, hierdoor kan dus via het hoofdtelefoon en de luidspreker (optioneel) gespeeld worden.

 

PRIJS: € 425,--

(De prijs van dit drumstel is exclusief € 19,-- verzendkosten)

 • XDrum DD-520 
 • E-Drum set met drum rack, 4x 8" stereo drum pads, 2x 12" stereo cimbalen pads, 1x 10" hi-hat pad, 1x 8" kick pad, 1x voetmachine, 1x hihat controller
 • drum module met blauwe achtergrondsverlichting, max. polyfonie: 64, 41 drumkits (26 preset-, 15 gebruiker kits), 458 slagwerk sounds (drums, percussie, SFX), effecten: sfeer, 3-band-EQ
 • 20 user songs, metronoom (30 - 300 bpm), opnamemethode: reële tijd
 • 1x multipin ingang, 2x extra 6,3 mm klink pad ingangen, 1x 3,5 mm klink koptelefoon uitgang, 1x 6,3 mm klink stereo main uitgang, MIDI In/Out, USB aansluiting
 • 3,5 mm klink AUX IN ingang, stroomverzorging: 9V alimentatie, incl. handleiding, stemsleutel & 1 paar stokken, kleur: zwart, grondvlakte opgebouwd: ca. 120 x 75 cm, gewicht: ca. 24 kg

 

E-drum met veelvoudige mogelijkheden!

Of je nu thuis oefent met koptelefoon, de e-drum aansluit aan een monitorbox in de repetitiezaal of direct aan het mengpaneel bij een optreden: de inzetmogelijkheden zijn zo veelvoudig als de instellingenopties van deze e-drum set.

Aanslagdynamische pads
Zoals bij een normale akoestiek slagwerk stijgt ook de volume met de toenemende speelsterkte. Beide zones pads van de DD-520 zijn aanslagdynamisch, maar u kan de pads in 5 niveaus instellen. Voor effectvolle breaks beschikken alle bekken pads over een choke functie: u kan ze met de hand stoppen zoals een echte bekken!

Authentiek speelgevoel
De rubberen oppervlakte van de pads biedt een ongelooflijk realistisch speelgevoel met een uitstekende rebound gedrag. Zelf het swinggedrag van de bekken pads ziet er echt uit. Een gebruiksvriendelijke hihat controller en een voetmachine met veel instellingsmogelijkheden ronden het beeld af.

Creëer uw eigen drum set
In totaal zijn er 458 hoogwaardige drum-, percussie- en effectsounds ter beschikking om zich een compleet eigen drum kits samen te stellen. Als het moet, voor elk lied zijn eigen. Omdat alle pads (behalve de kick pad natuurlijk) aan de DD-520 over 2 zonen beschikken, zijn er 15 verscheidene sounds tegelijkertijd ter beschikking!

Oefeningshulpen
Zodanig dat het oefenen niet te droog wordt stelt de XDrum 20 songs ter beschikking uit verschillende stijlrichtingen. Het ritme van de songs kan worden aangepast aan je eigen behoeftes, bovendien kan u het slagwerkspoor van de songs zelf uitschakelen. Als alternatief kan u ook uw lievelingsliedjes laten spelen via de AUX IN ingang van een MP3 speler of een Smartphone.

DD-520: jouw sound, jouw groove, jouw set!

 

PRIJS € 465,--

(De prijs van dit drumstel is exclusief € 9,-- verzendkosten) 

 

OOK VERKRIJGBAAR MET EEN EXTRA FLOORTOM PAD EN CRASH CYMBAL VOOR € 539,--

XDrum DD-530 mesh heads e-drum set met kruk en koptelefoon

 

E-Drum set met drum rack, 4 stereo drum pads met mesh heads (2 x 8", 2 x 10"), 3 stereo cimbalen pads (1x hi-hat, 1 x crash, 1 x ride), 1 kick pad, 1 kick pedaal, 1 hihat control pedaal, drum module

Max. polyfonie: 64, 45 drumkits, 11 general MIDI kits, 400 slagwerk sounds, 7 hihat combo's, effecten: hall, 3-band-EQ

Sequencer, leermodus, metronoom, opnamemethode: reële tijd, max. notengeheugen: ca. 1.600 noten, ritme 30-280, achtergrondsverlicht segment-LCD

9 trigger ingangen, koptelefoon ingang, aux in, 2 externe trigger ingangen, uitgangen L/MONO en R, USB, MIDI IN, MIDI OUT

Stroomverzorging: 9V alimentatie, afmetingen opgebouwd (H x B x T): 113 x 100 x 63 cm, gewicht e-drum: 25,8 kg, trommelmethode voor beginners ( Duits )

Super live gigs en rustige oefenuren...

... de DD-530 is voor de verschillende niveaus echt de goede drum set. Omvangrijke kenmerken garanderen u slagwerkplezier met de XDrum DD-530 E-drum set. De DD-530 is zowel geschikt voor op een podium optredens als ook voor het oefenen thuis. Als slagwerkbeginner zal je dol zijn op de leerfuncties van de DD-530. Voor alle drummers garanderen 400 hoogwaardige slagwerk sounds, 45 drum sets en talrijke verdere kenmerken voor een maximale flexibiliteit in elke stijlrichting. 

• stereo drum pads met mesh heads
• 45 drumkits
• 400 slagwerk sounds
• leermodus
• achtergrondsverlicht segment-LCD
• koptelefoon ingang, USB, MIDI IN, MIDI OUT

Aanslagdynamische pads
Zoals bij een normale akoestiek slagwerk reageren de pads op verschillende speeltechnieken en aanslag sterkte van de drummer. Alle pads van de DD-530 zijn dus aanslag dynamisch. Zowel de ride- als de crash bekken hebben een "cymbal choke" functie: Je kan de sound direct naar de aanslagen stoppen met de hand.

Mesh heads
De speciale gaasvellen zijn ideaal geschikt voor e-drums en bieden een extreem authentiek aanslag gedrag. In vergelijking met traditionele rubberen pads leveren de mesh heads een onvergelijkbaar speelgevoel en een realistische rebound. Het trigger signaal wordt optimaal aan de soundmodule overgedragen en zorgt voor een nuancerijk geaccentueerd spel. Bij de XDrum DD-530 zijn er twee 8 inch en twee 10 inch drum pads met mesh heads ter beschikking.

 

PRIJS: € 620,--

(De prijs van dit drumstel is exclusief € 9,-- verzendkosten) 

XDrum DD-650 mesh e-drum set

 

Klaar voor het podium!

De DD-650 heeft veel kenmerken om als echt werkbeest op het podium te komen of in de repetitiezaal. Bovendien bieden de houten snare en kickpad een ongelofelijk realistisch speelgevoel en ziet er uit zoals een echt slagwerk.

Drum pads met mesh heads
Wie een realistische rebound verwacht van een e-drum kan gewoon niet voorbij de mesh vellen. Alle drumpads zijn uitgerust met dubbele lagen mesh heads die volledig stil zijn en een zeer accurate triggering geven.

Houten snare en kickpad
Een highlight: de 14"-snare met echte houten ketel is op een eigen stand gemonteerd en biedt en normale gebruik zoals een akoestisch drumstel. Bovendien vermijdt deze opbouw een dubbel triggering naar andere pads. De kickpad heeft ook een houten ketel en biedt niet alleen een echt realistisch speelgevoel, maar op het 14" grote mesh vel is er ook plaats genoeg voor een dubbel pedaal .

Leuke cymbalenpads
Daarmee kan je werken: de hihat pad bestaat uit twee delen en kan op elke normale hihat stand worden gemonteerd.

Terwijl de crash pads over twee vrij te kiezen zones beschikken, beschikt de ride pad ook nog eens een eigen bell trigger.

Eersteklas sounds en vele mogelijkheden
Het hart van het slagwerk - de module - biedt 720 hoogwaardige sounds met multisampling technologie. Van Rock en Pop tot techno en elektro kunnen 20 eigen drumsets worden samengesteld, elke pad kan je vrij instellen.

Rack inbegrepen
Bijna de complete drumset (behalve hi-hat, snare en kickdrum) wordt aan het stabiele rack bevestigd, het is plaats besparend en snel opgebouwd.

 

PRIJS € 819,--

(De prijs van dit drumstel is exclusief € 49,-- verzendkosten)

 

OOK VERKRIJGBAAR MET EEN EXTRA FLOORTOM PAD EN CRASH CYMBAL VOOR € 854,--

XDrum DD-670 mesh e-drum kit

Klaar voor het podium!

De DD-670 heeft veel kenmerken om als echt werkbeest op het podium te komen of in de repetitieruimte. Bovendien zijn
alle mesh pads echte houten ketels en zijn deze allen op eigen stands gemonteerd.

Drum pads met mesh heads
Wie een realistische rebound verwacht van een e-drum kan er gewoon niet aan voorbij. Alle drumpads zijn uitgerust met dubbele
lagen mesh heads die stil zijn met een nauwkeurige triggering.

Alle pads uit hout
Een echte highlight: alle pads hebben een echte houten ketel en zijn op een eigen stand gemonteerd. Ze bieden een normaal
gebruik zoals hun akoestische tegenhanger. Bovendien vermijdt deze opbouw retriggering op andere pads. Het voelt zoals een echt drumstel.

Leuke cymbal pads
Daarmee kan je werken: de hihat pad bestaat uit 2 delen, je kan hem op elke hihat machine monteren. Terwijl de crash pads
over 2 zones beschikken, heeft de ridepad zelfs nog een eigen bell trigger.

Eersteklas sounds en vele mogelijkheden
Het hart- de module - biedt 720 hoogwaardige sounds met multisampling technologie. Van Rock tot Pop tot techno en
elektronische sounds, kunnen 20 eigen drumsets worden samengesteld, elke pad kan je vrij instellen.

Hardware inbegrepen
Een hihat pedaal en 3 boomstands zorgen voor een individuele opbouw van de set.

Zelfs op krappe plaatsen is het steeds mogelijk de pads perfect te positioneren.

Een te gekke kit voor een super prijs.

 

PRIJS € 1029,--

(De prijs van dit drumstel is exclusief € 49,-- verzendkosten)

 

XDrum DD-670 PLUS Mesh E-Drum Kit 

Elektronisch slagwerk met mesh heads en houten pads, 14"x5,5" dual-zone snarepad, 20"x12" kickpad
2x 10" tompad, 2x 14" standtom pad, 2x 14" dual-zone crashpad, 13" dual-zone HiHat pad, 14" triple-zone ridepad
Inbegrepen hihat stand, snarestand, voetmachine en 3 cimbalenstanden, alle cimbalen kunnen worden gestopt
720 multisampling sounds, 20 preset- en 20 user kits, 6 fader voor een snelle greep op luidsterkte, effecten of MIDI besturing
55 begeleidsongs, effecten: reverb, compressor en 4 band equalizer, geïntegreerde metronoom, geheugen voor 15 eigen opnames
PRIJS: € 1149,--
(De prijs van dit drumstel is exclusief € 49,-- verzendkosten)

Andere / duurdere / grotere modellen e-drums op aanvraag leverbaar. 

CONCERT GITAREN

Classic Cantabile Acoustic Series kinder gitaren

 

Van de vakhandel: Concert gitaar voor een spotprijs!

Optimaal voor beginnende en gevorderde gitaristen!
Uitermate geschikt voor muziekonderwijs, bandrepetities, life op het podium of bij het kampvuur, deze gitaar zal jou overal plezier geven. Hier krijg je een uitstekende gitaar voor een spotprijs. Overtuig jezelf!

Klinkt eenvoudigweg beter!
De Classic Cantabile Acoustic Series klassieke gitaar is hoogwaardig vervaardigd, klinkt eenvoudigweg beter dan andere gitaren in deze prijsklasse en combineert professionele features met een liefdevol ontworpen design. Verkrijgbaar in 1/2, 1/4, 3/4 en 7/8 maten. Ook beschikbaar voor linkshandige gitaristen.

 

PRIJS: VANAF € 59,95

PRIJS: VANAF € 65,-- ( Linkshandig )

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Classic Cantabile Acoustic Series AS-851 Akoestische Gitaar 4/4 

Van de speciaalzaak: Klassieke Gitaar voor ongelofelijke prijs!

Ideaal voor beginners en gevorderde gitaristen! Of het nu voor muzieklessen, band repetitie, live op het podium is of voor bij het kampvuur, deze gitaar zal u overal plezier geven. Hier krijgt u een geweldige gitaar voor de beste prijs. Ervaar het zelf!

Hij klinkt gewoon beter!
De klassieke akoestische gitaar van de Classic Cantabile serie is van hoge kwaliteit, klinkt beter dan de andere gitaren in deze prijsklasse, en combineert professionele functies met een zorgvuldig gemaakt design.

 

PRIJS: € 59,99

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Classic Cantabile Acoustic Series AS-851-L klassieke gitaar 4/4 voor linkshandige gitaristen

Een ongelofelijk mooie gitaar voor linkshandige, zowel voor beginnelingen als voor gevorderde gitaristen! 

Deze concertgitaar is een prachtig instrument - dat wegens zijn grootte - bijzonder geschikt is zowel voor de jeugd vanaf ca. 14 jaar als ook voor volwassenen. De klassieke akoestische gitaar met zijn optisch mooie en natuurlijke uitstraling brengt u thuis zeker zo veel plezier als tijdens de muziekles of live op het podium. Het model AS-851-L is speciaal voor linkshandigen afgestemd. De gitaar is uit lindenhout en Blackwood gemaakt en met de hoogste kwaliteit afgewerkt. Hij klinkt echt mooi en combineert beroepskenmerken met een liefdevol vormgegeven design. De prijs-kwaliteitverhouding van deze gitaar is haast onverslaanbaar.

 

PRIJS: € 69,95

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten) 

Calida Benita klassieke gitaar 4/4 zwart 

De Calida Benita is in deze prijsklasse het ideale instrument voor kinderen en volwassenen!

Door de hoogwaardige afwerking en de goede verhoudingen van de klankkast en de lengte van de snaren is de Calida Benita het ideale instrument voor beginners en gevorderde gitaristen! Overtuig jezelf van de buitengewoon goede bespeelbaarheid van deze gitaar voor een absurd lage prijs.

Tip:
De Calida gitaren klinken niet alleen super; ook moeilijke grepen kunnen hierop makkelijk gespeeld worden.

 

PRIJS € 79,95

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Calida Benita klassieke gitaar 4/4 Sunburst

De Calida Benita is in deze prijsklasse het ideale instrument voor kinderen en volwassenen!

 

PRIJS: € 74,95

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Andere / duurdere modellen op aanvraag leverbaar. 

Fiesta (by Aria) Klassieke gitaar 4/4

 • Top: Lindenhout
 • Zij- en achterkant: Lindenhout
 • Hals: Nato
 • Mensuurlengte: 650 mm.
 • 19 frets
 • ook leverbaar in 3/4

PRIJS: € 109,--

ARIA Classic guitar AK25 Natural

 • Kleur: Naturel (N)
 • Bovenblad: Spar, gelaagd
 • Zijblad: Mahonie, gelaagd
 • Achterblad: Mahonie, gelaagd
 • Toets: Ebonized maple (Esdoorn)
 • Mensuurlengte: 58 cm.

PRIJS: € 149,--

ELEKTRISCHE GITAREN

Rocktile Pro ST3-BK Linkshandige (Lefty) E-Gitaar 

Linkshandige Strat-model e-gitaar. Perfect voor de beginnende gitarist. Inclusief lesboek (Duits)

 

PRIJS: € 114,50

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Rocktile Palmer Junior electrische gitaarset 3/4, inclusief kabel en draagriem in zwart, blauw en Sunburst

 

De ultieme electrische gitaarset voor de aankomende rockstar!

De nieuwe Rocktile Sphere gitaren zijn qua vorm overeenkomstig het klassieke ST-model van Fender en qua verhoudingen aangepast aan de grootte van de jonge rockmusici. Verkrijgbaar in de kleuren Sunburst, zwart en blauw.

Daarbij laat de Rocktile Junior electrische gitaar op het gebied van uitrusting en vervaardiging niets te wensen over. Professionele hardware en toonweergave zorgen voor een eersteklas geluid en langdurig speelplezier. Ook optisch biedt de gitaar alles: met de matte finish en de klassiek witte slagplaat slaat zij op het podium echt een goed figuur.

De Rocktile Sphere Junior is voorzien van een humbucker en een single-coil toonweergave, die via de pick-up keuzeschakelaar gecombineerd en geschakeld kan worden. Met zowel een toon- als volumeregelaar kan de sound individueel ingesteld worden. Dankzij het lichte gewicht en de eenvoudige bespeelbaarheid is de Rocktile Sphere Junior in 3/4 maat het ideale instrument voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Zowel voor de beginnende als de gevorderde jonge muzikant is deze gitaar absoluut de juiste keus.

 

PRIJS: € 109,--

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,--verzendkosten )

Rocktile Palmer Junior electrische gitaarset 3/4, inclusief versterker, kabel en draagriem

De ultieme electrische gitaarset voor de aankomende rockstar!

De nieuwe Rocktile Sphere gitaren zijn qua vorm overeenkomstig het klassieke ST-model van Fender en qua verhoudingen aangepast aan de grootte van de jonge rockmusici. Verkrijgbaar in de kleuren Sunburst, zwart en blauw.

Daarbij laat de Rocktile Junior electrische gitaar op het gebied van uitrusting en vervaardiging niets te wensen over. Professionele hardware en toonweergave zorgen voor een eersteklas geluid en langdurig speelplezier. Ook optisch biedt de gitaar alles: met de matte finish en de klassiek witte slagplaat slaat zij op het podium echt een goed figuur.

De Rocktile Sphere Junior is voorzien van een humbucker en een single-coil toonweergave, die via de pick-up keuzeschakelaar gecombineerd en geschakeld kan worden. Met zowel een toon- als volumeregelaar kan de sound individueel ingesteld worden. Dankzij het lichte gewicht en de eenvoudige bespeelbaarheid is de Rocktile Sphere Junior in 3/4 maat het ideale instrument voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Zowel voor de beginnende als de gevorderde jonge muzikant is deze gitaar absoluut de juiste keus.

De meegeleverde versterker heeft met zijn 15 Watt genoeg vermogen om de buren aan de tand te voelen en is volkomen toereikend voor oefensessies thuis of in de oefenruimte. Naast een geluidssterkteregelaar heeft de versterker een klankregelaar met equualizer voor bas, midden en hoog. Een hoofdtelefoonaansluiting aan de voorzijde garandeert ook geruisloos oefenen op late uurtjes, daar bij een aangesloten hoofdtelefoon de luidspreker automatisch uitgeschakeld wordt.

Levering is inclusief kabel en draagriem voor de gitaar.

 

PRIJS: € 139,--

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten. Leverbaar inclusief versterker vanaf Februari 2022 ) 

Rocktile L-100 SB E-Gitaarset, sunburst, incl. gigbag, standaard, snaren, stemapparaat en plectrums

De nieuwe LP-Modellen (Les Paul) van Rocktile zijn precies de gitaren die gitaristen zoeken, die vanaf het begin een goed, vol geluid willen.

Door de vlakke body en de slanke hals is deze gitaar zeer geschikt voor beginners en met zijn gewicht van 3,5 kg, verhoudingsgewijs licht. De mooie instrumenten zijn met zorg vervaardigd en zijn sound technisch prima.

Een gunstig geprijsde gitaar met een hoop extra's! Levering is inclusief: Rocktile LP-100, 2,5 m gitaarkabel, gigbag, gitaarstandaard, imbussleutel, snaren, plectrums en stemapparaat!

 

PRIJS: € 149,--

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Rocktile Spher E-Gitaar, Classic set.

Spelen op de officiële Rocktile Classic Set!

Alles zit erbij, wat een behoorlijke gitaar set moet hebben. Verkrijgbaar in wit, zwart, Sunburst en rood.

De Rocktile Sphere elektrische gitaar, het geluid van AK20-RA King Guitar Combo met ingebouwde digitale effecten, een Rocktile GT-1 Gitaarstemmer, een nylon riem, en de Classic Cantabile gitaarstandaard. Een kabel zit er in de Rocktile gitaren standaard bij. Dus uitpakken, aansluiten en aan de slag!

Rocktile Elektrische gitaren hebben een prachtige uitstraling en zijn mooi afgewerkt, iets wat je ergens anders in deze prijsklasse niet gauw tegenkomt. De gitaren zijn uit geselecteerd hout vervaardigd en van professionele hardware voorzien.

Voor beginners is de makkelijke bespeelbaarheid van de instrumenten zeer handig om snel vorderingen te maken.

De AK20 RA heeft ingebouwde digitale reverb / delay, tevens kan een echo-effect gecreëerd worden. Met slechts een enkele regelaar kan zo snel een ruimtelijk en krachtig geluid geproduceerd worden en gemixt worden met het oorspronkelijke geluid.

 

PRIJS: € 179,--

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Rocktile LP-100 SB E-Gitaar Starterset, sunburst

 

 • L-model, body: linden, hals: ahorn geschroefd, 2x humbucker pickups, 22 medium frets, zadelbreedte: 42 mm, mensuur: 630 mm, max. breedte: 340 mm, lengte: 980 mm, gewicht: 3,5 kg, kleur: sunburst, finish: high gloss
 • Palissander toetsen, inlays: dot, 3-wegs pickup switch, 1 Volume- en 1 Tone, mechaniek: Die-cast, Hardware: chroom, snaren: 009-042 nikkel omwonden
 • Versterker: 15 Watt,regelaars: Drive, Level, Treble, Bass, AUX-Input, hoofdtelefoonuitgang, afmetingen: B x H x D: 330 x 310 x 180 mm, gewicht: slechts ca. 6 kg
 • Gigbag: maximale binnenmaten (LxBxD): 108 x 35 x 6 cm, ca. 1 cm dikke, zachte voering, versteviging bij body en brug, scheurvast en waterafstotend materiaal, verstelbare rugzakriemen, opgestikt Rocktile-Logo, kleur: zwart met witte bies, gewicht: 1,1 kg
 • Incl. riem, lengte: 60 - 190 cm, breedte: 5 cm, kleur: zwart, Kabel, kleur: zwart, stekker: 6,3mm jack -> 6,3mm jack, lengte: 3m, Pick/plectrums 12 stuks , tortoise design, traditioneel model

 

PRIJS: € 189,--

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Rocktile Pro S-Red e-gitaar Heritage starter set + toebehoren + amp

Hoogwaardige e-gitaar volgens een klassiek voorbeeld!

Met de standaard e-gitaar is de hoogwaardige gitarenreeks van Rocktile nog een model rijker. Niet alleen optisch is zij een voorbeeld, maar ook de fijnste gebruikte techniek overtuigt jou.

De mooi en akoestiek hoogwaardige instrumenten uit de Pro-reeks zijn gemaakt uit uitgekozen houten en voorzien met professionele hardware, zo zijn ze hun kwaliteit waard. De 2 humbucker pickups garanderen een eersteklas sound die terug te vinden is bij gitaren van deze prijsklasse.

De S-Red in standaard vorm is ook het ideale tweede instrument voor allen die van een hard knapperige rocksound houden. Zelfs pro's zijn betoverd van de kwaliteit van de Rocktile gitaren - voor beginners helpt vooral de lichte bespeelbaarheid van de instrumenten die een snelle vooruitgang garandeert. De kenner waardeert het zeker.

Compacte brulblok voor thuis
De Rocktile Scream 15 levert met zijn 15 Watt genoeg power dat de buren op hun tanden moeten bijten. Het is dus meer als voldoende voor repetities en thuis.

Twee kanalen - clean en overdrive
Naast een gain regelaar met boost schakelaar voor distortion klanken biedt de versterker een 3 band equalizer voor bas, midden en hoge tonen en een volume regelaar.

Koptelefoonuitgang om zonder lawaai te oefenen
Een koptelefoonaansluiting op de voorkant garandeert ook het stille oefenen in de late avond, want als de koptelefoon aangesloten is, dan wordt de luidspreker automatisch uitgeschakeld.

 

PRIJS € 259,--

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Andere / duurdere modellen op aanvraag leverbaar. 

ARIA Electric guitar STG-003 Tobacco sunburst, Black and Apple Red

 • Body: Linden
 • Hals: Esdoorn, geschroefd, 22 frets
 • Toets: Palisssander
 • Pickups: 3 x OS-1 enkelspoels
 • Controls: 1 x volume / 2 x tone / 5-standenschakelaar
 • Staartstuk: VFT-1 vibrato unit
 • Kleuren: Zwart / 3-tone Sunburst, zwart en appel rood

PRIJS: € 175,--

ARIA 1532/VW Electric guitar Retro series Vintage White en Sunburst

 • Linden body met esdoorn hals
 • 21 frets, palissander toets
 • Pickups: 2 x VLS-1 enkelspoels
 • Controls: 1 x volume / 1 x tone
 • 1 x PU selector
 • Staartstuk: GBD bridge &  tremelo
 • Kleur: Vintage White

PRIJS: € 349,--

ARIA Electric guitar MAC-STD Pearl White and Black

 • Body: Linden, gestoken
 • Hals: Esdoorn, geschroefd, 24 frets
 • Toets: Palisssander
 • Pickups: 1 x OH-1 humbucker / 2 x OS-1 enkelspoels
 • Controls: 1 x volume / 1 x tone / 5-standenschakelaar
 • Staartstuk: VFT-1 vibrato unit
 • Kleuren: Zwart / Pearl White en Black

PRIJS: € 369,--

ARIA Electric guitar PE-ROYALE serie See-Through 

 • Mahonie body met quilted maple top
 • Gelijmde mahonie hals, 22 frets, palissander toets
 • Pickups: PHSA-N + PHSA-B humbuckers
 • Controls: 2 x volume / 2 x tone / 3-standenschakelaar
 • Staartstuk: Original SPT bridge + QH stoptail
 • Kleuren: See-thru Black, Honeyburst, See-thru Emerald

PRIJS: € 635,--

BASGITAREN

Rocktile Puncher E-Bass Set 

Makkelijk te bespelen en lichte basgitaar voor de beginnende basgitarist.

Inclusief nylon gitaarband, lesboek en gitaarkabel.

Verkrijgbaar in zwart en Sunburst

 

PRIJS: € 139,50

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Rocktile Puncher E-Bas, zwart, Set incl. Soundking Bas versterker

Stijlvolle E-Bas met Preci Bas Design en bijpassende basversterker!

De Rocktile elektrische bas met de klassieke Preci Bas outfit, mooie zwarte afwerking, en de witte pick guard ziet er niet alleen cool uit, maar heeft ook een grote diversiteit in klank te bieden.

Met een toon- en volume knop die de verschillende geluidsniveaus regelen legt u subtiele nuances in uw geluid. De Puncher dekt daarmee een breed scala aan geluiden af, of het nu rustig en jazzy is of krachtig en rockend.

Niet alleen het geluid, maar ook het uiterlijk speelt bij dit instrument een grote rol! Wie wil er nou met een lelijk instrument op het podium staan? Juist, niemand! Daarom is de Puncher van hoge kwaliteit hout gemaakt en heeft hij een elegante zwarte laklaag.

Tevens is de set inclusief een Soundking AK20BA Basversterker.

Deze kleine jongen van Soundking is een absolute topper onder de oefenversterkers. Met zijn slechts 7,5 kg, behoren rugklachten door het slepen ermee, tot de verleden tijd! De stevige ombouw heeft sterke kunststof beschermhoeken en met zijn hoogte van 32 cm is hij makkelijk te vervoeren en mee te nemen.

Verkrijgbaar in zwart en Sunburst.

 

PRIJS: € 189,--

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Rocktile Groovers Pack JB E-Basset II

Complete E-Basset voor ontluikende rocksterren!

Groover's Pack E-Bass is buitengewoon geschikt voor beginners. Met deze complete set kun je meteen aan de slag en heb je een prima prijs/kwaliteitverhouding. De E-Bass heeft een klassieke jazz bass look en is voorzien van een zwarte finish, bovendien heeft hij een prima klank. Met de 2 afzonderlijke volume regelaars kun je de beide single coil pickups apart mengen. Met de Tone regelaar kun je de fijnste nuances aanbrengen.

De bijgeleverde versterker levert met zijn 15 Watt voldoende power en is zeer geschikt voor oefensessies thuis of in de studio. Behalve een geluidssterkte regelaar heeft de versterker een klankregelaar met equalizer voor bas, middle en high. Met de hoofdtelefoonaansluiting aan de voorkant kun je ook geluidloos oefenen, omdat als de hoofdtelefoon er in zit, de luidspreker automatisch uitgeschakeld wordt.

Inclusief versterker, gitaarkabel, band en gitaarstand.

Leverbaar in zwart en Sunburst

 

PRIJS: € 198,-- (Zwart)

PRIJS: € 205,-- (Sunburst)

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Rocktile Pro RB-400N Lumberjack E-Bass Set 

Deze longscale bas is een plaatje voor het oog. Fantastische klank en Perloid inlays.

Inclusief kabel, gitaarband en lesboek (Duits)

Verkrijgbaar in naturel en zwart.

 

PRIJS: € 199,95

(De prijs van deze gitaren is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Andere / duurdere modellen op aanvraag leverbaar. 

ARIA Electric Bass guitar STB-JB Sunburst en Black

 PRIJS € 269,--

ARIA IGBSTD/MRS Electric Bass guitar

 

Body Basewood, carved top

Neck, Maple, 3P, Bolt-on

Fingerboard, Rosewood

24 Frets

Lengte 864 mm

Pickups, APPC-4 en AJPC-4

Controls, Volume, Tone en Balancer

Tailpiece, ABB-404

Finish, Metallic Black

 

PRIJS: € 340,--

 

 

ELEKTRISCHE PIANO'S

Classic Cantabile DP-A 310 SM e-piano mat

 

 • HA-88-S500 klavier met 88 toetsten met hamermechaniek en aanslagdynamiek, 3 pedalen (sustain, sostenuto, soft), max. polyfonie: 128 stemmen, 500 voices, 60 songs incl. 10 user songs
 • 200 stijlen incl. 10 user styles, 5 demo’s, opnamefunctie (6 sporen), 32 geheugenplaatsen, toetsenbord met splitfunctie (vrij te bepalen splitpunt) en dual klanken, functies: transponeren, piano modus, metronoom, tune, twinova, schalen, harmonie, assistentie, mixer
 • DSP-effect met instelbare multilevel hall en choruseffecten, automatische begeleidfunctie met akkoorderkenning (full range, finger en chord mode), multifunctioneel LCD-scherm
 • Geïntegreerde toetsendeksel, aansluitingen: AC power, 2x koptelefoonuitgangen, aux in/out, midi in/out, USB midi, stroomverzorging: netvoeding
 • luidspreker: 2 x 25 Watt, 4 Ohm, afmetingen (B x T x H): 1370 x 485 x 830 mm, gewicht: 41,5 kg, kleur: wit en zwart

 

PRIJS € 599,--

(prijzen van piano's zijn exclusief € 49,-- verzend- en montagekosten)

Classic Cantabile DP-230 SM e-piano mat

 • MGH5 toetsenbord (88 toetsen met hamermechaniek) met touch response, 128-voudige polyfonie, aanslagsdynamiek op 4 niveaus: off, soft, midden, hard
 • 40 voices, 200 begeleidritmes, 50 interne demo songs, begeleidautomaat met synchro start, metronoom (ritmebereik 20 - 280 bpm), 3 pedalen (Sustain, Soft, Sostenuto)
 • Schuifbare toetsenbedekking, opstelbare notenhouder, audio-ingang voor aansluiting van b.v. Smartphone en mp3-speler, audio-uitgang voor aansluiting aan versterker of opnametoestel
 • Aansluitingen: Audio IN/OUT (cinch), MIDI IN/OUT, USB to host, alimentatie, 2x koptelefonen (6,3 mm stereo klink), 2 luidsprekers van elk 15 Watt vermogen
 • Afmetingen (BxTxH): 138 x 41,5 x 83 cm, gewicht: 41,5 kg, kleur: zwart mat (met houten profiel)

Eenvoudige bediening, overtuigende klank en realistisch speelgevoel tegen een knalprijs!

Een goede beginnerpiano moet drie voorwaarden invullen: eenvoudig te bedienen, kwalitatief hoge kenmerken en binnen het familiebudget passen. De digitale piano DP-230 beheerst zeker en vast deze mix van criteria.

Gewogen hamertoetsenbord met instelbare aanslagdynamiek
Om een authentiek speelgevoel te ontwikkelen werd er een toetsenbord met hamermechaniek in de DP-230 ingebouwd, die het toetsenbord van een akoestiek klavier nabotst.

Mooi design met pianobedekking
Het design van de digitale piano lijkt op dit van een akoestiek piano zowel op technisch vlak als op het uiterlijk. De praktische toetsenbedekking beschermt tegen stof.

40 verschillende sounds
Dankzij de omvangrijke keuze aan 40 hoogwaardige WMA voices kan de melodie op verschillende manieren worden betoond en produceerd. De pianist kan met plezier vrij experimenteren.

Veelvoudige aansluitingsmogelijkheden
Volgende aansluitingen staan ter beschikking: 2 koptelefoonaansluitingen, een USB-aansluiting om de piano aan een computer aan te sluiten en elk een Midi in- en uitgang. Dankzij de audio in- en uitgangen (cinch) kunnen ofwel externe toestellen zoals een cd-speler, een mp3-speler worden aangesloten aan de piano of een externe versterker.

De Classic Cantabile DP-230: topkenmerken, eenvoudige bediening, lucht design!

 

PRIJS € 599,--

 

(prijzen van piano's zijn exclusief € 49,-- verzend- en montagekosten)

Andere en duurdere modellen e-piano's op aanvraag leverbaar

Pianokruk metaal 

5 cm schuimzitting

In hoogte verstelbaar

Rubberen anti slip poten

 

PRIJS: € 49,--

 • Hoge kwaliteit pianobank
 • Velours zitting in zwart, in hoogte verstelbaar van 47 tot 56 cm
 • Soepel lopend spindelmechaniek met  dubbel schaarsysteem, anti-slip rubberen voetjes
 • Afmetingen van de zitting: 55 x 32 cm, Kleur: rozenhout mat
 • Inclusief gereedschap voor montage
 • Kleuren: Rozenhout, Beuken, Kersen.

 

PRIJS: € 69,--

 

 • Hoge kwaliteit pianobank met zwart fluwelen bekleding, massief hout
 • In hoogte verstelbaar van 47-56 cm, soepel draai-mechanisme met dubbelschaarsysteem
 • antislip rubberen poten, afmetingen van het zitvlak: 55 x 32 cm
 • Inclusief hulpmiddelen voor het opbouwen, kleur: zwart en wit hoogglans

 

PRIJS: € 89,--

 

KEYBOARDS

FunKey 61 Edition Pro SET inclusief keyboardstand en pianokruk

 • 300 klanken, 300 ritmes, 40 demoliedjes, sustain, vibrato, double voice, transpose, toetsenbord met splitfunctie , intro/ending, drums,
 • Opnamefunctie, begeleiding: sync, fill in, tempo, automatische begeleidingsfunctie: single, fingered, chord clear, intelligente leerfunctie
 • Metronoom, microfoon- en koptelefoonaansluitingen, LED scherm met gedetailleerde indicaties, MP3-/USB-Port, uitgangsvermogen: 2 x 6 W, afmetingen (L x B x D): 948 x 315 x 105 mm, gewicht: 5,0 kg, kleur: zwart en wit.
 • Voeding, notenstand en instructies inbegrepen, pianokruk 3-voudige verstelbaar in de hoogte 45-50 cm, belastbaar tot 100 kg.
 • X-keyboardstatief 5-voudige verstelbaar in de hoogte van 62-100 cm, diepte van de oppervlakte 33,5 cm, antislip rubberen beschermers.

 

PRIJS: € 139,95

(De prijs van deze keyboards is exclusief € 9,-- verzendkosten) 

Andere / duurdere modellen op aanvraag leverbaar. 

Andere en/of duurdere keyboards op aanvraag leverbaar

SAXOFOONS

Classic Cantabile Winds AS-450 Es altsaxofoon

 • altsaxofoon uit messing, hoogglans gelakt, hoge F# klep
 • volle warme klank, heel ergonomische kleppenmechaniek, snelle aanslag
 • goede intonatie, metalen resonatoren, greepknopen met parelmoeren
 • mooie logogravure op de klankbeker
 • incl. lichte koffer met rugzakgarniture, wisserstaaf, mondstuk met bladschroef, kuisdoekje en een paar verzorgingshandschoenen

Als je een saxofoon zoekt, die zijn geld waard is, dan ben je op de goede weg: lichte aanslag, zuivere toon, gelakt en met toebehoren, al je wensen worden vervuld!

De Classic Cantabile Brass AS-450 altsaxofoon is een heel compact en licht te bespelen instrument, zowel voor beginners als voor gevorderden. De kleppenmechaniek is heel ergonomisch te grijpen, heel fijngevoelig en reageert geleidelijk snel en zuiver. De klank van het instrument is zuiver, uitgewogen en constant voor deze prijsklasse, en levert tegelijkertijd een aangename warmte! Met een heel licht snelle aanslag is deze saxofoon ideaal voor beginners die snel vooruitgangen willen bereiken. Zo krijg je veel plezier bij het spelen van de saxofoon!

Ook optisch heeft de Classic Cantabile Brass AS-450 altsaxofoon echt wat te bieden! Het instrument bestaat uit hoogwaardig messing en is compleet met nobel lak bedekt. De kleppen bieden daarbij een elegante parelmoeren inlay en op de klankbeker bevindt zich een fijne logo gravure. 

En het omvangrijke toebehoor vervult echt al je wensen: de stevige lichtgewicht koffer met opbergvakjes biedt een veilige bescherming voor jouw instrument en deze kan je gemakkelijk dragen als rugzak! Op deze manier is jouw instrument altijd goed beschermt. Met een meegeleverd wisserstaafje kan je jouw instrument van binnen schoon houden. De S-vorming, een mondstuk met bladschroef zijn eveneens inbegrepen bij de levering. Je kan direct aan de slag! Daarbij krijg je ook nog een poetsdoek en een paar verzorgingshandschoenen.

 

PRIJS: € 329,--

(De prijs van deze saxofoons is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Classic Cantabile Winds AS-450 altsaxofoon in Antique Vintage Yellow, Antique Red en Brushed

 

 • Altsaxofoon uit messing, Antique Yellow Vintage, Antique Red of Brushed vernist, hoge Fa#-klep
 • Complete, warme klank, ergonomische kleppenmechaniek, snelle aanslag
 • Goede intonatie, metalen resonatoren, greepknoppen in parelmoeren uiterlijk
 • Mooie logogravuur op de klankbeker
 • Incl. lichtkoffer met rugzakversiering, kuisstaaf, mondstuk met bladschroef, reinigingsdoek en een paar handschoenen

 

Populaire instapsaxofoon tegen een lage prijs!

Op zoek naar een hoogwaardige saxofoon, dan ben je op het juiste adres: gemakkelijke respons, zuivere toon, mooie lak en met onverwacht toebehoor

De Classic Cantabile Winds AS-450 altsaxofoon is een heel compact en gemakkelijk instrument te bespelen zowel beginners als voor gevorderden. De kleppenmechaniek is ergonomisch, heel fijn en reageert gelijkmatig, snel en zuiver. De klank is in deze prijsklasse redelijk helder, evenwichtig en constant en levert tegelijkertijd een aangename warmte. De zeer gemakkelijke, snelle respons maakt deze saxofoon ook de ideale keuze voor saxofoonbeginners, omdat snel een respectabele vooruitgang in het spel kan worden bereikt.

Bewezen kwaliteit

Om lang van je instrument te kunnen genieten, worden alle blaasinstrumenten gecontroleerd. Dit wordt gedaan door gekwalificeerde instrumentmakers in de blazers werkplaats van de fabriek. De perfecte staat wordt gegarandeerd op een meegeleverd certificaat.

Geen wens open met het uitgebreide toebehoor

De robuuste lichtkoffer met opbergvakken biedt een veilige bescherming voor je instrument en kan praktisch als rugzak worden gedragen. Je kan er je instrument en het toebehoor opbergen. Een meegeleverde wisserstang zorgt voor een mooi interieur en kan gemakkelijk in de saxofoon worden verzonken en vervoerd. De S-boog en een mondstuk met riet zijn ook inbegrepen, plus een reinigingsdoek en paar onderhoudshandschoenen.

 

Classic Cantabile Winds: geweldige klank en uitgebreide accessoires tegen een lage prijs

 

PRIJS: € 380,--

(De prijs van deze saxofoons is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Compleet pakket voor enthousiaste saxofoon leerlingen!

De Classic Cantabile Winds AS-450 altsaxofoon is een heel compact en licht te bespelen instrument. De kleppenmechaniek is ergonomisch te grijpen, heel fijngevoelig en reageert geleidelijk snel en zuiver. Met een heel licht snelle aanslag is dit saxofoon ideaal voor beginners die snel vooruitgangen willen bereiken.

Antique Vintage Yellow, Antique red of Brushed afwerking

Ook optisch heeft de Classic Cantabile Winds AS-450 altsaxofoon echt wat te bieden. Het instrument bestaat uit hoogwaardige messing en is compleet met vintage lak bedekt. De greepknoppen bieden daar bij een elegante parelmoeren zicht en op de klankbeker bevindt zich een fijne logo gravure. 

Heel duidelijk: met deze saxofoon kan je optreden.

Lichtkoffer, mondstuk en onderhoudset

De stevige lichtkoffer met opbergvakjes biedt een veilige bescherming voor jouw instrument en kan je gemakkelijk dragen als rugzak. Op deze manier vindt je instrument en het toebehoor een veilige plaats. Een mondstuk met bladschroef is al inbegrepen. Bovendien krijg je nog een kuisdoek en een paar verzorgingshandschoenen.

Stemapparaat/metronoom

De Rocktile MT-3 Clip metro-tuner biedt je 3 toestellen in een, waarmee je zo veel instrumenten stemmen kan. Je hebt een digitale metronoom ter beschikking en een geïntegreerde toongenerator.

Saxofoonsteun

Het Classic Cantabile AS-2009 saxofoonstatief biedt een optimale positie voor alt- en tenorsaxofonen en tegelijkertijd in een compacte bouwvorm.

Notenstatief

Het biedt een 3-potig constructie voor een optimale standvastheid die uiteraard voorzien zijn met antislip rubberen topjes.

Zo heb je plezier bij het musiceren!

 

PRIJS: € 409,--

(De prijs van deze saxofoons is exclusief € 9,-- verzendkosten)

PURCELL DIX-AL8119L-9 Alt saxophone, lacquered, softcase included

 • altsaxofoon uit messing, hoogglans gelakt, hoge F# klep
 • volle warme klank, heel ergonomische kleppen mechaniek, snelle aanslag en inclusief softcase met draagriemen

PRIJS: € 575,--

(De prijs van deze saxofoon is exclusief € 9,-- verzendkosten)

 

UITSLUITEND OP BESTELLING LEVERBAAR

Classic Cantabile TS-450 tenorsaxofoon Set 

 • TENOR saxofoon uit messing, vernist, complete, warme klank
 • Hoge Fa# klep, ergonomische kleppenmechaniek
 • Snelle aanslag, goede intonatie, metalen resonatoren
 • Greepknoppen in parelmoeren uiterlijk, mooie logogravuur op de klankbeker
 • SET met mondstuk, reinigingsdoek, handschoenen, lichtkoffer, stemapparaat,metronoom, saxofoonsteun en notenstatief

 

Set bestaat uit dezelfde onderdelen als bij de altsaxofoon.

 

PRIJS: € 549,--

 

MICROFOONS EN HOMESTUDIO

 • Pronomic SuperStar microfoon SET incl. dyn. micro + statief + kabel
 • Hoogwaardig dynamische microfoon: universeel inzetbaar voor zang en instrumentenopname, metalen behuizing, nierkarakteristiek, frequentiebereik 80 - 15.000 Hz, aansluiting 3-polige XLR
 • Sterk complete sound ook in de bassen, in/uitschakelaar, lengte van de oplegarm: 80 cm
 • Microfoonstandaard: traploos verstelbaar 105 - 155 cm, stabiele microklem uit kunstof
 • Klem met reduceerdraad, professionele microkabel: 5m - XLR-M/XLR-F stekker

 

Deze zorgloze set is ideaal voor allen die waarde leggen op een professionele podiumperformance, zonder te veel in een portemonnee te moeten nemen!

De set bevat een goed universeel inzetbare en dynamische microfoon, zowel voor zang, spraak en ook instrumentenopnames. Bovendien is er een heel stabiele microfoonstandaard bij - natuurlijk meervoudig verstelbaar zodanig, dat deze een een flexibele en veilige positie verzekert op het podium. De meegeleverde afgeschermde microfoonkabel met zijn 5 meter, geeft je genoeg bewegingsruimte op kleine podiums. Bij de set hoort ook een passende microfoonklem.

 

PRIJS: € 59,95

(De prijs van deze microfoon bundles is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Pronomic HS-65 EA Headset (zwart) 

 • Headset met nekbeugel, back-electret condensator, compatibel met huidige audio-systemen
 • Cardioid, frequentiebereik: 50 - 16.000Hz, gevoeligheid:   -53dB (+ /-3dB)
 • Uitgangsimpedantie: 680 Ohm, max. geluidsniveau: 130dBSPL, S / N Ratio: >70dB
 • Voeding: 1,5-10V, kabellengte: 1,2 m, kleur: zwart
 • Inclusief vier wisselbare AC adapters en windfilter

Ultra-licht, comfortabele headset microfoon voor spraak en zang!

De nieuwe microfoons uit de EA Series (Exchangeable adapter) bieden niet alleen absoluut draagcomfort en een uitstekende geluid, maar zijn ook compatibel met de meest gangbare draadloze-systemen. Vier bijgeleverde AC Adapters kunnen de microfoons gemakkelijk omzetten op andere audio technieken, zoals Sennheiser, AKG, Shure en JTS.

De HS-65 headset is ultra-licht met een verstelbare nekbeugel en is door zijn onopvallendheid bijzonder geschikt voor toespraken en zang. Dankzij de stabiele beugel en de houdertjes ook zeer geschikt voor sport-en vocale optredens. De microfoon is absoluut comfortabel om te dragen en nauwelijks zichtbaar.          Door de optimale Audio prestaties een eerste keus voor professioneel gebruik.

 

PRIJS: € 59,99

(De prijs van deze microfoons is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Shure SM 58

Hoogwaardig dynamische microfoon. Misschien wel de meest gebruikte microfoon ter wereld. Beresterk, vol van klank en oerdegelijk.

Alleen microfoon. Toebehoren los te koop bij TM Music.

 

PRIJS: € 109,--

(De prijs van deze microfoon is exclusief € 9,-- verzendkosten)

Andere / duurdere modellen op aanvraag leverbaar. 

Pronomic PH12A actieve luidspreker MP3/Bluetooth 150/300 Watt

 • Actieve PA luidsprekerbox, geïntegreerde USB/SD/Bluetooth MP3 speler, vermogen: 150 W RMS / 300 W Peak
 • 12" woofer, 34 mm tweeter, hoge statief flens, 3 draaggrepen, impedantie: 8 Ohm, frequentiebereik: 50-17.000 Hz
 • Gevoeligheid (1W/1m): 96dB (+/-2dB), aansluitingen: 6,3mm klink in, XLR-Mic in, 3,5mm klink AUX in, cinch line ingang, XLR-Line in, XLR-Mix out,
 • zwarte kunststofbehuizing, metaalzeef op de voorkant, statief flens met bevestigingsschroef
 • afmetingen (BxTxH): 300 x 345 x 575 mm, gewicht: 11,2 kg

Krachtige sound op rollen voor binnen en buitenbereik!

De actieve PA boxen van Pronomic PH12A zijn geschikt voor je geluid tijdens je zangoefeningen thuis, je party, jouw eigen mini-concert en middelgrote evenementen met hun 12" (30 cm) basluidspreker, de geïntegreerde 1,35" (3,4 cm) Tweeter en een vermogen van elk 300 W (Peak).

Boxen 'to go'
Dankzij een licht gewicht van amper 11,2 kg, gemakkelijke wieltjes aan de onderkant en de 3 draaggrepen bieden de luidsprekers een merkbaar mobiliteits voordeel in vergelijking met de tot nu toe bestaande kunststof luidsprekers.

USB/SD/Bluetooth® media-player
Als bijzonder kenmerk bieden de PH12A een ingebouwde USB/SD/Bluetooth® media-speler, die jouw MP3-Songs direct kan afspelen op het gekoppelde toestel (gsm, tablet, mp3 speler) met hulp van de geïntegreerde USB/SD interface of met Bluetooth®.

Monitor
Ook kan je de luidsprekerboxen recht laten staan of op hun zij zetten. Zo staat het gebruik van de luidsprekers niet in de weg. Dankzij de flensingang kun je ook de speakers op normale boxenstatieven monteren.

Outdoor? Natuurlijk!
De stevige ABS behuizing beschermt de boxen tegen weersinvloeden. Zo is de PH12A bijzonder geschikt voor buitengebruik.

 

PRIJS: € 139,99

(De prijs van deze speakers is exclusief € 9,-- verzendkosten) 

Pronomic PH15A actieve luidspreker MP3/Bluetooth 200/350 Watt 

 • actieve PA luidsprekerbox, geïntegreerde USB/SD/Bluetooth MP3 speler, vermogen: 200 W RMS / 350 W Peak
 • 15" woofer, 34 mm tweeter, hoge statief flens, 3 draaggrepen, impedantie: 8 Ohm, frequentiebereik: 40-17.000 Hz
 • gevoeligheid (1W/1m): 97dB (+/-2dB), aansluitingen: 6,3mm klink in, XLR-Mic in, 3,5mm klink AUX in, cinch line ingang, XLR-Line in, XLR-Mix out
 • zwarte kunststofbehuizing, metaalzeef op de voorkant, statief flens met bevestigingsschroef
 • afmetingen (BxTxH): 440 x 345 x 690 mm, gewicht: 14,6 kg

 

PRIJS: € 164,--

 (De prijs van deze speakers is exclusief € 9,-- verzendkosten)  

Pronomic SPS-5S boxenstatief boxenstand staal laag

 • Laag stalen boxenstatief, ideaal voor speakers en monitoren
 • Stabiele driepotige constructie met grote klemschroeven om te bevestigen
 • Veiligheidspin met nylonband, flens diameter: 35 mm
 • Uittrekbaar van ong. 67 - 120 cm, lengte samen geplooid: ong. 63 cm
 • Belastbaarheid: max. 50 kg, gewicht: 1,8 kg, kleur: zwart

Laag boxenstatief uit stabiel staal!

Vaste positie voor P.A. luidsprekers moet niet perse duur zijn. De nieuwe boxenstatieven van Pronomic zijn er het beste bewijs van.

Inzetdoel:
Met zijn lage bouwvorm is het SPS-5S geschikt om te gebruiken voor speakers en monitoren. Monitoren en combo's zijn daardoor dichter bij het oor van de muzikant, PA luidsprekers kunnen op de perfecte werkhoogte worden aangepast. De relatief korte poten sparen met hun compacte standoppervlakte waardevolle plaats op het podium.

Flexibel en veilig:
De praktische statieven garanderen met hun driepotige constructie een veilige positie voor uw luidsprekers, thuis, op het podium, in de repetitiezaal of in discotheken. Verschillende verstelmogelijkheden garanderen een grote flexibiliteit bij de opbouw en een extra, aan het statief met een nylonband bevestigde metalen veiligheidspin, vermijdt bovendien een onopzettelijke val van de box.

 

PRIJS: € 19,99 per stuk

(De prijs van deze statieven is exclusief € 9,-- verzendkosten) 

Pronomic SPS-1S Boxen standaard (staal)

 • Luidsprekerstandaard gemaakt van staal, stabiel   Drie-poot design
 • extra schoren, grote klemschroeven voor het bevestigen
 • Splitpen met nylon band, uitschuifbaar van 120 tot 193 cm
 • Max. belasting: 50 kg, Gewicht: 3,2 kg
 • Kleur: zwart                                                                                                                                                                                      
 • Luidsprekerstandaard van stabielstaal!

Stevige standaards hoeven niet persé duur te zijn, wij bewijzen het tegendeel!

De praktische statieven garanderen met hun stabieledrie-potige constructie een stevige stand voor uw luidsprekers, of dat nu thuis, op het podium, in de repetitieruimte of de discotheek is.

Verschillende verstelmogelijkheden garanderen maximale flexibiliteit bij het opzetten en een extra metalen pin, die met een nylon bandje op het statief vast zit, zekert de standaard als er per ongeluk tegenaan gestoten wordt.

 

PRIJS: €34,99

(De prijs van deze statieven is exclusief € 9,-- verzendkosten) 

Pronomic SPS-1A boxenstatief alu 2x set tas 

 • Boxenstatief uit aluminium, stabiel extra breed drie potige constructie
 • Extra stutten, grote klemvijzen om te bevestigen
 • Zekeringssplint met nylonband, uittrekbaar van ca. 125 - 185 cm
 • Belastbaarheid: max. 50 kg, gewicht: 4,8 kg, couleur: noir
 • Randdiameter 35 mm, met tas 

PRIJS: € 54,95

(De prijs van deze statieven is exclusief € 9,-- verzendkosten) 

DRUMS & DANCE IS ENDORSED BY:

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

POPSCHOOL D&D

Beltrumseweg 9 B

7151 ET, Eibergen

Nederland

06-43464174

info@drumsanddance.nl

KVK: 70845697

BTW: NL858482174B01

Bank: NL97RABO 0139 1298 71