DE LEUKSTE EN BESTE POPSCHOOL VAN DE ACHTERHOEK

KORTE CURSUSSEN

BEAT PRODUCER:

WORD JIJ DE NIEUWE TIËSTO, MARTIN GARRIX OF AFRO JACK?
Wat ga je leren?
In onze hypermoderne studio, ga je op je eigen IMac die voor je klaarstaat, beginnen om een beat te maken. Denk hierbij aan drums en de kicks.
Vervolgens ga je op je eigen gemaakte beat akkoorden leggen, waardoor het al een vorm begint te krijgen.
De basgitaar gaat je de vette lage tonen geven onder je beat, waarna je jouw eigen melodie gaat bedenken om zo tot een geheel te komen. Hierna ga je extra effecten en geluiden toevoegen. Denk hierbij aan harp, gitaren, synthesizers, percussie etc etc. Als deze basis is gelegd, gaan we aan het werk om er één geheel van te maken. Op deze manier ga jij jouw eigen unieke tracks produceren.
Chris gaat jou helpen om de vetste en swingendste muziek te maken waarop hopelijk veel mensen uit hun dak kunnen gaan.

OVER DE DOCENT...                                                                                                                                                                                                                                                

Chris Faber is geen onbekende in de film- en hiphop wereld.
Zo heeft hij ruime ervaring in: TV series, nationale reclamespots, bedrijfsfilms, reisdocumentaires, videoclips, evenementen, documentaires, lucht fotografie en veel meer. Chris heeft voor verschillende tv zenders en bedrijven opdrachten en videoclips gemaakt. Zo heeft hij o.a. in de Nederlandse maffia serie "Penoze" gefilmd. Maar ook nationale reclamespots van o.a. Landal Greenparks , ANWB reizen, RTL4 weerbericht en Vacanceselect , maar ook bij bruiloften, interviews, documentaires en aftermovies verstaat hij zijn vak. Hij heeft ook verschillende videoclips gemaakt voor bv Convex Kafka , Nino, Singa , Joshua Newton, Ander Niveau en DeFormule. Chris heeft meerdere malen aan studiosessies gewerkt met beginnende en bekende artiesten en nog veel meer.... Ook kun je Chris kennen van de muziek genaamd "Ongedwongen" waar vele nummers mee zijn geproduceerd.
Naast Ongedwongen draait Chris nu de laatste tijd solo als "Faber". DUS...wil jij graag leren om professioneel te produceren, te mixen en te masteren, maar vooral om plezier te hebben in iets moois te maken en een fantastisch product neer te zetten, schrijf je dan nu in via het contactformulier onderaan de pagina. ( Alle fragmenten in onderstaande video zijn gemaakt door Chris Faber)

DEZE LESSEN ZIJN TE VOLGEN VIA ONZE KORTE CURSUS EN DUREN 8 WEKEN.
DE ADVANCED VERVOLGCURSUS BESTAAT OOK UIT 8 LESSEN.
KOSTEN € 99,--   ( Groepje van 3 per blok van 8 lessen à 60 minuten )
KOSTEN € 99,--   ( Groepje van 2 per blok van 8 lessen à 45 minuten )
KOSTEN € 255,-- ( Individueel les per blok van 8 lessen à 60 minuten )
Lesdag in overleg. Instappen kan op elk moment.
Voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Ook volwassenen zijn welkom.
                                                                          

VIDEOCLIPS MAKEN:

D&D "VIDEOCLIPS MAKEN" STA JIJ LIEVER ACHTER DE SCHERMEN DAN VOOR OP HET PODIUM EN BEN JIJ TECHNISCH?
Ben jij creatief en film je graag maar weet je niet hoe je dit tot een eindproduct maakt? In deze waanzinnige opleiding, werk je met een professionele camera, die ook gebruikt wordt in de videoclips van o.a. de hiphop artiesten en reclamespots die je op tv ziet. Tijdens deze lessen leert Chris je o.a. overzicht van de interface, het importeren van media, organiseren van de clips, de eerste ruwe montage, basiskennis en theorie over montagetechnieken, werken met titels en tekst, diverse filters en effecten, basis kleurcorrectie en grading en exporteren van je video. Een waanzinnige opleiding voor iedereen vanaf 12 jaar.

OVER DE DOCENT... 

Chris Faber is geen onbekende in de film- en hiphop wereld.
Zo heeft hij ruime ervaring in: TV series, nationale reclamespots, bedrijfsfilms, reisdocumentaires, videoclips, evenementen, documentaires, lucht fotografie en veel meer. Chris heeft voor verschillende tv zenders en bedrijven opdrachten en videoclips gemaakt. Zo heeft hij o.a. in de Nederlandse maffia serie "Penoza" gefilmd. Maar ook nationale reclamespots van o.a. Landal Greenparks , ANWB reizen, RTL4 weerbericht, Vacanceselect , maar ook bij bruiloften, interviews, documentaires en aftermovies verstaat hij zijn vak. Hij heeft ook verschillende videoclips gemaakt voor bv Convex Kafka , Nino, Singa , Joshua Newton, Ander Niveau en DeFormule. Chris heeft meerdere malen aan studiosessies gewerkt met beginnende en bekende artiesten en nog veel meer.... Ook kun je Chris kennen van de muziek genaamd "Ongedwongen" waar vele nummers mee zijn geproduceerd.
Naast Ongedwongen draait Chris nu laatste tijd solo als "Faber". DUS...wil jij graag leren om professioneel te filmen en te monteren, maar vooral om plezier te hebben in iets moois te maken en een fantastisch product neer te zetten, schrijf je dan nu in via www.drumsanddance.nl
( Alle fragmenten in onderstaande video zijn gemaakt door Chris Faber)

DEZE LESSEN ZIJN TE VOLGEN VIA ONZE KORTE CURSUS INDIVIDUEEL OF IN GROEPJES VAN 3 PERSONEN EN DUREN 10 WEKEN. DE ADVANCED VERVOLGCURSUS BESTAAT OOK UIT 10 LESSEN.

KOSTEN € 197,50   ( Groepje van 3 per blok van 10 lessen à 60 minuten )
KOSTEN € 255,--    ( Individueel 7 lessen à 60 minuten )
Deze lessen zijn voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder.
Lesdag in overleg. Instappen kan op elk moment.


ZIE OOK DE PAGINA "NIEUWS" VOOR ACTUELE KORTE CURSUSSEN

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram